Sivut

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

MUUTOSTEN TAMMIKUU JA -20%!

Tammikuu ja vuosi on päässyt kivasti alulleen. Tammikuu tietää aina sitä, että juhlimiset jatkuu, vaikka joulu ja uusivuosi ovat ohitse. Nimittäin syntymäpäiväni on 3.1. Tänä vuonna täytin pyöreitä eli tasan 20v. Pääsin uudelle kymmenennelle elämässäni ja samalla tuli pieni ikäkriisi. Tuntuu, että teini-ikä on jo mennyt ja nämä tulevat kymmenen vuotta ovat isojen päätösten ja muutosten aikaa. Minulla on niin paljon tavoitteita ja ajatuksia elämässäni näille suraaville vuosille, ennen kuin täytän 30. Kuulostaakin jo ihan hirveältä tuo seuraava pyöreä syntymäpäivä.

Ei kannata kuitenkaan jäädä miettimään liian kaukaisia ja tulevia aikoja. Täytyy elää hetkessä ja keskittyä hieman lähempänä oleviin juttuihin, kuten kisoihin. Aionkin käyttää nyt voimani ja energiani tähän kisapreppiin.  Niinpä toinen muutoseni tuleekin kisoja varten. Ensiviikolle on sovittu aika Tik Salonkiin ja Tiina tulee tekmään täysin uuden luukin minulle. En malta odottaa lopputulosta ja tulen paljastamaan muutoksen vasta, kun se on tehty. Saan siitä ihan varmasti uutta intoa ja fiilistä!

Aion treenata myös ihan täysiä ja levätä kunnolla. Olen tehnyt myös uudenvuoden lupauksen ja se vaatii näitä molempia 100% .Mun lupaus tulee varmasti pitämään ja toivon mukaan muidenkin lupaukset pitävät loppuun saakka. Olkaahan siis rantakunnossa 2017 jos olette niin itsellenne luvanneet, itse aijon olla vihdoin ja se pitää (tämä ei ollut kuitenkaan lupaukseni). Onneksi meidän sali ei ole räjähtänyt täyteen ihmisiä, ainakaan vielä. Eilinen syntymäpäivä menikin töissä, treenatessa (vuoden eka jalkatreeni ja enkka prässissä, 210kg) ja illalla spessu ruuan äärellä. Tein meille pitkästä aikaa pippuripihviä, lohkoperunoita ja salaattia. Menin myös aikasin nukkumaan, sillä olin aivan puhki viimeisistä kolmesta päivästä, varsinkin, kun olin nukkunut älyttömän huonosti. Viime yönä tulikin nukuttua 12h.

Syntymäpäivästä ja muutoksista puheen, haluankin tarjota teille lukijoilleni yhteistyökumppanini Tik Salongin kanssa mahtavan TARJOUKSEN!
                                                    Henkilön TIK Salonki kuva.

Tällä hetkellä saat KAIKISTA KAMPAAMOPALVELUISTA -20% sanomalla varausta tehdessäsi Henna20 tai liittämällä sen nettiajanvarukseen!! Pääset varaamaan ajan tästä ja hinnaston näet täältä.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä etu ja hankkia uutta ilmettä uuteen vuoteen. Mikä olisi parempaa, kuin aloittaa vuosi ja olla uusi ja upeampi sinä? Oli sitten kyseessä hiusten tasoitus, uusi väri tai täydellinen tyylin muutos, voin luvata, että et tule pettymään! Täytyy vielä mainita, että Tiinalta saa laadukkaat hiusten pidennykset mm. mikrorenkaina!  Näistä tulen kertomaan hieman enemmän myöhemmin. Tiinan upeita luomuksia voit käydä ihastelemassa myös Tik Salongin Instagramista. Klikkaa tästä niin pääset Tik Salongin sivuille.

PS. Kannattaa myös käydä tsekkaamassa Tiinan oma blogi tästä, sieltä löytyy kiinnostavia juttuja.          
                                   EIKUIN UUTTA ILMETTÄ KEHIIN <3:LLÄ HENNA




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti