Sivut

lauantai 31. joulukuuta 2016

2-0-1-6

Tämä vuosi on ollut rehellisesti sanottuna elämäni paras vuosi. Tänä vuonna on tapahtunut niin paljon asioita ja suurin osa niistä on positiivisia. Päähäni tulvii vain kaikkia kivoja muistoja, ei oikeastaan tule mieleen yhtään huonoa asiaa. Ajattelinkin tehdä lyhyen katsauksen vuoteni kohokohtiin aikajärjestyksessä.

Olimme helmikuussa poikaystäväni kanssa Vantaalla ensimmäisellä yhteisellä lomallamme. Vietimme viikonlopun Holiday Inn hotellissa ja kävimme mm. Flamingossa uimassa ja kauppakeskus Jumbossa shoppailemassa. Söimme myös aivan järjettömän hyvää ruokaa ja PALJON. Muistan, kun puhisimme illalla huoneessa kipeitä vatsojamme. Suunnitteilla olisi lähteä taas ensivuonna tällaiselle reissulle ( sekä ulkomaille).

Huhtikuussa aloitin valmennuksen Team Balanced Bodyssa. Tavoitteeni oli kisata bodyfitneksessä muutaman vuoden päästä, mutta halusinkin vaihtaa bikini fitnekseen. Syynä oli se, että minua houkutti enemmän biksukroppa ja pidän enemmän esiintymisestä. Lihaakin oli jo hyvin, lähdimme siis muokkailemaan ja ajatuksena oli syksy 2018. Kuitenkin viimeisimmässä kuntotsekissä n. 2vk ennen kisadietin alkua, valmentajani kysyivät haluaisinko kisata jo keväällä. Sillä tiellä ollaan ja jatketaan kohti kevään Fitness Classicia.




Kesäkuussa matkustimme poikaystäväni kanssa Espanjaan. Kävimme erilaisissa paikoissa mm. Marbellassa, Puerto Banuksella, Fuengirolassa ja Malagassa. Espanjaan jäi niin paljon nähtävää ja koettavaa, että sinne on pakko päästä joskus uudestaan. Kävin melkein joka päivä treenaamassa (olin välidieetillä) ja pyrin syömään terveellisesti. Meillä olikin 5 yötä asunto, missä oli oma keittiö, jossa kokkailimme ruokia aamulla ja päivällä. Illalla yleensä kävimme jossakin syömässä. Rakastin varsinkin aamulenkkejä, koska aamut olivat juuri sopivan lämpöisiä ja oli ihanaa, kun aurinko nousi. Kuntosalinani toimi Alahamar Fitness Center, jossa oli monipuolinen laitevalikoima. Olisin voinut, vaikka jäädä Espanjaan asumaan ja treenailemaan, ihan erilaista verrattuna Suomen lenkkikeleihin. Aurinkokin kummasti piristi mieltä! Ainoa miinus tällä reissulla oli se, että poikaystäväni paloi pahasti ensimmäisenä päivänä ja minä toiseksi viimeisenä. Malgassa, kun oli vielä älyttömän kuuma niin tuntui kuin ihoni olisi ollut ihan tulessa. Reissu oli muuten todella kiva ja odotan mihin lähdemme ensi kesänä. Silloinhan ollaan oikeasti rantakunnossa;)



                          

Kesä tosiaan meni dieetillä, Espanjassa ja töissä. Kerkesin käymään RMJ: ssä ja loppukesästä Blockfesteillä. Blockien jälkeen muutinkin pois kotoa, poikaystäväni kanssa Tampereelle. 

Syksyn kohokohta oli NFE-viikonloppu. Kävin kahden tiimiläiseni ja kaverini kanssa katsomassa, sekä kannustamassa valmentajiamme. Yövyimme Lahden hotellissa. Olimme katsomassa kisoja siis koko viikonlopun. Messuilimme ja toisen päivän olimme katsomassa kisoja. Ne olivat toiset kisat joita olen ollut katsomassa. Kävin nimittäin keväällä ihastelemassa Fitness Classicissa Maijun kisoja, silloin mulla oli vielä tarkoituksena mennä itse kisaamaan bodyfitneksessä. Mutta nämä olivat oikeastaan ensimmäiset bikinifitness kisat, jotka näin. Hyvä niin, sillä nyt on hieman ymmärrystä ja ajatuksia, miltä näyttää mitkäkin asennot, esiintymistyylit, kunnot, bikinit yms. Olen tyytyväinen nykyiseen lajivalintaani.

Alkutalvesta valmistuin ylioppilaaksi, tai no oikeastaan lakin sain joulukuussa. Kisadiiettini alkoi marraskuussa 21. päivä ja pian sen jälkeen aloitin työt Flying Tigerissa.


                                                                   (@Joel Järvinen)

Edelleen mennään kisadieetillä ja taitaa ollakin vk nro. 6 nyt ohitse. Enään 15+1. Fiilikset ovat loistavat ja kunto on ok tähän vaiheeseen nähden, kiire ei pitäisi tulla. Painokin on tippunut viime sunnuntaista se 600g. Huomenna ilmoittaudutaan kisoihin ja ostetaan lisenssi. Siitä se vuosi 2017 sitten alkaakin!

PS. Eilen sovin bikineilleni tekijän, enkä ostakaan valmiita. Pääsen ensiviikolla hieman katselemaan ja fiilistelemään blingejä ja kankaita. Sitten lähempänä päästäänkin paremmin suunnittelemaan, en malta millään odottaa!


Tässä mega lyhyt katsaus vuoteeni, nyt täytyy valmistautua uuden vuoden viettoon ja enään 6h ja onkin 2017!! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA <3:llä Henna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti