Sivut

lauantai 24. helmikuuta 2018

MATKAA KUIN FORMULOISSA

Heippa ja ihanaa aurinkoista lauantaita kaikille.

Ajattelin tulla kertomaan hieman kuulumisia ja tulevia tapahtumia, kun kerrankin on jotakin kerrottavaa. Kuitenkin aluksi täytyy todeta, että niinkuin sanotaan, että helmikuu on huijauksessa ohi, niin se on pitänyt täysin paikkaansa. Viimeisiä vedellään ja aurinkokin on herännyt talviuniltaan. Kohta on jo pääsiäinen, vappu ja K-E-S-Ä!


Kuitenkin, ennen kuin kesä pääsee tulemaan Suomeen, niin pääsen nauttimaan tänävuonna pidemmästä kesästä ja toteuttamaan jälleen yhden unelman. Olen nimittäin lähdössä Australiaan hieman alle kuukauden päästä! Tämä reissu piti toteuttaa vasta vuoden lopussa, mutta eihän kysymykseen voinut kieltäytyä ja sanoin tahdon. Näin oltiin varattu kolmessa päivässä lentoliput kuukauden päähän kohti Ausseja. Paras lapsuuden ystäväni asustelee siellä tällä hetkellä poikaystävänsä kanssa. Olen siis matkaamassa heidän luokseen, kaverini poikaystävän kaverin kanssa. Huh, olipas taas hankalasti sanottu:D Monet ovatkin kyselleet, että  kenen kanssa olen lähdössä, mutta tosiaan oma ukkoni ei lähde tälläkertaa mukaan vaan lähden ''vieraan'' ihmisen kanssa reissuun. Saattaa tulla mielenkiintoinen matka, mutta eiköhän siitäkin selvitä, kun vuorokauden kaksin matkustamme ties missä. Reissusta tulee kokonaisuudessaan kuitenkin varmasti todella värikäs ja uskomaton. Olemme matkassa n. 2,5vk, kun enempää en omaa lomaa uskaltanut ottaa:)

Matkasuunnitelmien kulusta sen verran, että lennämme ensiksi Melbourneen, jossa vietämme n. viikon verran airbnb kämpässä. Melbournessa pääsemme mm. lähettämään Räikkösen uuteen  F1 kauteen! Siitä tulee varmasti ihan älyttömän siisti kokemus, jota en malta millään odottaa. Mulla ei kuitenkaan ole mitään hajua sen enempää tulevasta, ehkä vain nautimme ja elämme hetkessä. Formuloista vielä sen verran, että moneen vuoteenhan en ole kisoja katsellut, mutta pikkutyttönä jouduin isäni kanssa tasitelemaan ruutuajasta pikkukakkosen ja formuloiden välillä:DJossakin kohtaa myös itseäni rupesivat ne kiinnostamaan ja yläasteikäisenä taisin katsoa suurimman osan kilpailuista. Sen jälkeen ne ovat jääneet, kun en ole muutenkaan televisiota pahemmin kerennyt katselemaan. Ei tällaista kokemusta voi kuitenkaan ohitsekkaan jättää, kun samaan aikaan kaupungissa ajellaan. Seuraava etappi on tuntematon, sillä ajamme muutaman päivän kohti Sidneyta. Siellä vietämme sitten viimeisen viikon, ennen kuin nokat starttaavat kohti pohjolaa.






Loma- ja matkatunnelmia tulen varmasti päivittelemään ahkerasti instagramiin: hennakyrojoki ja snapchattiin hennakj. Tietenkin sen verran, kun wifiä löytyy, lähinnä meidän asunnoissa ja ruokapaikoissa tietenkin. Myös blogin puolelle tulen tekemään postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti