Sivut

torstai 1. helmikuuta 2018

THE FIRST OF FEBRUARY

Heippa ja mukavaa helmikuuta jo!

Siitä onkin aikaa,kun olen kirjoitellut viimeksi.Taisi olla joskus lokakuun puolella ja sitä ennen keväällä.Elämä on ollut aika hektistä ja kaikkea on tapahtunut, niin ei ole ollut aikaa ja intoa kirjoitella hetkeen. Vuosi on vaihtunut, ikää on tullut lisää, hyvästejä jätetty ja monen moista muuta tapahtunut.





Muutimme vuoden vaihteessa uuteen asuntoon Vaasassa ja olen aika tyytyväinen tähän. Meillä on ylä- ja alakerta,sekä tilaakin ihan mukavasti kahdelle ihmiselle.Yläkerrassa on kaksi huonetta,joista toinen on makuuhuone ja toinen tulee olemaan mun meikki-/roinahuone:D Alakerrassa taas on keittiö/olohuone,wc ja eteinen. Mun haaveisiin on myös vastattu ja meillä on oma takapiha! Ihan parasta,kun vihdoin pääsee kesällä ulos syömään aamupalaa ja nauttimaan kesäaamuista,sekä saa nauttia ulkoilmasta ilman,että tarvitsee lähteä mihinkään kauemmaksi.


Vaasassa on tapahtunut muutakin,kuin muutto,nimittäin olen aloittanut työskentelemään R-Kioskin lisäksi OP-Areenalla Sepänkylässä.  Areenalla on liikuntahallit ja Easyfit samassa talossa, työskentelen siellä asiakaspalvelussa (ruotsi tosin ei vieläkään taivu kovinkaan hyvin,sekin on siis työn alla).



Treenirintamalle kuuluu hyvää,nyt pudotellaan painoa ja treenataan kovaa,että kesällä ollaan taas normaaleissa lukemissa.Paineita ei onneksi ole,kunhan mahdun vaatteisiini taas,ettei tarvitse kaikkia kerrastoja hommata uusiksi.Haluan myös pystyä olemaan mieleisissäni vaatteissa ja hyvällä ololla,sekä itsetunnolla. Taas on onneksi buustia ja vielä, kun hieman osaisi rauhoittua niin kerkiäisi tekemään muutakin,kuin treeniä ja töitä. Ehkä ensiviikonloppuna voisi lähteä kylpylään tai jotain muuta aktiviteettia tekemään tuon toisen osapuolen kanssa:)

Mukavaa helmikuun ensimmäistä kaikille, kevät on kohta jo täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti