Sivut

lauantai 27. toukokuuta 2017

PRODEPATUKAT TESTISSÄ + KEVÄISET VÄLIPALASUOSIKIT

Grenade Carb Killa ja PROTEIN DELITE  5/5

Ostin nämä patukat Fitness Classicin messuilta. En ollut koskaan näihin törmännyt niin päätin ottaa testiin. KAIKKI olivat älyttömän hyviä ja niissä oli vähemmän sokeria ja hiilareita. Protskua taas runsaasti. Etenkin Delite patukat olivat ehkä parhaimpia, mit olen syönyt! Rakastan meheviä patukoita ja näissä oli tahmaista ''kastiketta'' kaikenlisäksi välissä. Banaanivohvelista tuli ehdoton lemppari maku, oikeastaan moelmmat banskupatukat osui ja upposi. Kaikista patukoista voisi antaa 5/5 oli todellakin odotuksien arvoisia, oikeastaan jopa parempia.





ALFA Jaffa keksi ja minttusuklaa 3/5

Patukoissa on älyttömän hyvät ravintoarvot. Patukassa on protskua 20g, hiilareita max.3g ja rasvaakin 4-6g. Makuna jaffa keksi oli paljon parempi, kuin minttusuklaa. Kuitenkaan koostumus ei oikein miellyttänyt. Tasapaksu koostumukselta ja hieman kuivahko. Plussaa ravintoarvoista kuitenkin. Valitsisin mieluummin jonkun muun, lähes samankaltaisella sisällöllä. Ei ainakaan itsellä makeanhimo lähtenyt:D






MUUTAMIA VÄLIPALA/HERKKU TÄRPPEJÄ:

Delight  Pure 4/5

Super hyvää ja pehmeää, sekä sisältää ainoastaan 5 ainesosaa! Taatelia 63%,Maapähkinää 18%,taatelisiirappia, murskattuja kaakaopapuja 4% ja vähäräsvaista kaakaoo 3%  ( muissa mauissa eri maku lähteet) Rakastan taatelipatukoita ja tämä todellakin toimi. Voisi melkein vetäistä useammankin putkeen. Kaikenlisäksi nämä ovat gluteenittomia, laktoosittomia, vegaanisia ja GMO-vapaita.





Alpro soya jugurttia- kookoksen tai mantelin makuisena + ananasta  6/5

TOIMII! Tämä kombo on ollut suosikkini jo parina viime vuotena. Rakaista, mutta makeaa ja mehevää.
LOHILO

Kesän uusin villitys. Kelle nyt ei jätski  maistuisi;) Olen päässyt maistamaan banaani-suklaata, suolaista karamellia ja tuplasuklaata. Muita makuja en olekkaan Tampereen kiskoilta löytänyt. Kuulemma ollut niin suosittua, että toimituksissakin ollut jotain häikkää:D
Suolainen karamelli ei kuitenkaan oikein napannut, oikeastaan olen muutenkin saanut kinuskijäätelöistä yms tarpeekseni. Ne eivät siis enään oikein uppoa. Antaisin sille ehkä 3/5.
Banaani-suklaa ja tuplasuklaa taas olivat ehdottomasti suositeltavia ja toimi itsellä ainakin. Koostumus ei paljon eroa oikeasta jäätelöstä ja protskua on se n.20g ja sokruakin taisi olla alle 5g!
Näitä on tullut syötyä niin väli-,kuin iltapalana, sekä makeanhimoon, toimii aina.




Mikä on teidän lemppari Lohiloista?:)





~Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti