Sivut

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

WHAT NEXT? TO DO LIST

Mitä nyt, kun kisat ovat ohi? Mitä suunnitelmia tulevaisuudelle? Onko kisailut kisailtu vai tullaanko, mut näkemään jatkossakin lavoilla?


 Olen saanut hirveästi kysymyksiä siitä mitä kisojen jälkeen aion. Niitä mietin jo ennen kisoja, mutta postaus jäi suunnittelu pohjalle. Muutamia asioita ja juttuja olen kyllä päättänyt ja tiedän mitä haluan tehdä. Ajattelinkin listata alapuolelle asioita mitkä tällähetkellä on tähtäimessäni. Tietenkin odotan kesää niin paljon, että suurin osa liittyy siihen.




🌸 Haluan päästä ''normaalin'' ruuan ja treenin makuun, intohimolla. Haluan pystyä treenaamaan kovia punttitreenejä, isoilla painoilla

🌸Aion viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa ei ole pitkään aikaan tullut oltua/nähty.

 🌸Haluan käyttää vaaleita farkkuja. Kyllä, tämä on haaveeni. Olen viimeksi käyttänyt niitä varmaan ala-asteella (viimevuonna pari kertaa revittyjä), koska olen aina kokenut, että reiteni näyttävät järkyttävän isoilta niissä. Tänävuonna on niiden hetki!

🌸Roadtrip ja käydä Virossa/Ruotsissa

🌸Blockfest

🌸Pehmistä jätskikiskalta ja nauttia sitä ulkona

🌸Pesen kodin jokaisen ikkunan

🌸Käydä leffassa katsomassa mm. Fast & Furious 8 ja Pirates of the carribean

🌸Viettää unohtumaton päivä poikaystävän kanssa

🌸Nauttia mahdollisimman paljon ulkona auringosta lenkkeillen ja fiilistellen

🌸Huvipuistooon! Särkkään ainakin ja ehkä jopa lintsille, saa nähdä miten pää kestää kieputusta vai meneekö hattaran syömiseksi;)

🌸Seurata jääkiekon MM-kisoja, järjestää jopa kisakatsomot

🌸Järjestää ihana tyttöjenpäivä tai brunssi?

Voisin, vaikka palata näihin kesällä ja katsoa, mitä on tullut tehtyä ja miten suunnitelmat ovat pitäneet paikkaansa.

Sitten hieman tulevasta kisaamisesta. Puhetta tosiaan on ollut valmentajien kanssa jatkosta. Ajankohta on varmaankin ensi kevät tai kevät 2019. Haluan nyt treenata rauhassa hyvällä fiiliksellä, ilman paineita. Päätimme, että katsotaan syksyllä, mitkä ovat ajatukset ja kuinka ollaan saatu lihaa taottua. En aijo ottaa siis mitään paineita, vaikka tavallaan houkuttaisi lähteä loppuvuodesta kisaprepille, mutta tässä on niin paljon muitakin asioita. Esim. perhe, työt, raha, hyvinvointi... Pitää siis hieman huomioida muitakin juttuja ennen, kuin lähtee taas kisaamaan:)

Ensikeväänä olisi myös tarkoitus hakea todella kouluun. Viime viikollahan mun piti lähteä kisojen jälkeisenä keskiviikkona pääsykokeisiin Turkuun. Siitä kuitenkaan ei tullut mitään, koska olin niin väsynyt, mahasta kipeä ja en ollut kerennyt lukemaan. Materiaalitkin olivat tulleet vasta muutama viikko ennen kisoja. En siis oikein pystynyt yhdistämään kaksia valmistautumisia päällekkäin tällä erää.

Super ihana kevät ja kesä siis ainakin tiedossa! Odotan todella kovasti jo tulevaa vuodenaikaa. Eilen uskalsi jopa vetäistä nahkarotsin ensimmäistä kertaa päälle ja kyllä tarkeni. Vitsit, nyt näyttää kesän merkkejä tulevan ja loppuviikko pitäisi olla aurinkoista ja yli +10 astetta. Nyt lähden nauttimaan kelistä kaupungille Lindan kanssa ja käymme syömässä Carpe diemissä tai Fitwokissa.

Aurinkoista keskiviikkoa <3:llä Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti