Sivut

lauantai 11. maaliskuuta 2017

FITNESSPIRKKOJEN VIIKONLOPPU

Viime viikonloppuna tiimikaverini saapui meille perjantai-iltana. Lauantaina olikin tiedossa aamuaerobista, milloin sain aika mahtavan kirittäjän vierelleni. Siitä lähtien onkin tullut laitettua tossua toisen eteen vielä kovempaa, kuin aiemmin. Kulutus on siis noussut ja rohkeus laittaa mattoon kulmaa ja vauhtia on kasvanut. Kuolemahan siitä nykyään koittaa. Aerobisen jälkeen olikin perinteiseen tapaan supernopean aamupalan vuoro. Siitä suunnattiinkin tuhatta ja sataa biksujen sovitukseen/suunnitteluun Zeya deisingiin. Näin biksuni ensimmäistä kertaa mallissaan ja pääsin koittamaan niitä. Alaosa oli jo huomattavasti suuri, vaikka mittoja olikin otettu vain pari viikkoa sitten. Jotain oli siis tapahtunut, vaikka vaaka on kettuillutkin ja pahasti. Seuraavalla kerralla pääsen sovittamaan siis blingattuja bikineitä. Elikkäs maaliskuun lopussa. Seuraavaksi nämä blingiharkat suuntasivat kauheaa kyytiä treenaamaan Tampereen WFC:lle, sillä tiimikaverillani oli valmentaja Maijun kanssa yhteistreenit. Treenasin sillä aikaa itsekseni selkää. Treenien jälkeen menimme vielä crossareille haisemaan inttervallien kimppuun. Sitten olikin päivän treenit pulkassa ja loppupäivä ja ilta oli mitäs muutakaan, kuin kokkailua, kaupassa käyntiä, laiskottelua ja tv:n katsomista.

Oli ihan huippua, kun kerrankin sain toisen tekemää ruokaa suoraan lautaselle saakka. Ei vitsi, kun oli hyvää ja luksusta! Pistettiinhän me tietty Arnolditkin pyöriään;)  Meillä oli tosi kiireine päivä, mutta oli kiva saada vaihtelua, treenit ja muut ajoissa hoidettua. Illan aikana meillähän sujahti huomaamatta pari pulloa Pepsi Maxiakin, hupsista keikkaa. Pitäähän sitä jotain herkkua viikonloppunakin olla. Vielä, kun se on sentäs sallittua:D

LYHYKÄISYYDESSÄÄN MEIDÄN VIIKONLOPPU SISÄLSI:

1. RUOKAA, MUOVIPURKKEJA JA KOKKAILUA
2.HIKISIÄ TREENEJÄ
3.KÄKÄTTÄVÄN KANALAUMAN
4.ZOMBISIA ASKELIA
5.TUHOTTUJA NOCCOJA JA PEPSI MAXIA
6.VUORISTORADALLISIA AJATUKSIA
7.BLINGBLINGBLIBG

Sunnuntaina mulla olikin vielä viimeinen tankkaus, MUTTA sitä ennen kävimme näyttämässä Maijulle kuntoa ja hieman poseeraamassa. Loppupäivä mulla olikin syömistä ja löhöilyä. Ystäväiseni lähti ajelemaan takaisin kotiin päin, sillä matkaanhan taitaa mennä mukavat 4h köröttelyä. Viikonloppu oli kokonaisuutena aivan mahtava, kun oli ystävä vierellä pitkästä aikaa ja vielä samassa veneessä, kuin minä. Sosiaalinen elämä on kieltämättä aika minimissä tällähetkellä.

Vikko hujahtikin taas silmissä ja  salipantterini tuli taas tamän viikon perjantaina meille sixpackeineen ja lähti tänään aamulla. Kävimme perinteiseen tapaan jumpalla, mutta tällä kertaa teimme yhdessä selkää.Tsiisus, kun oli aamulla hakattu olo, meni siis perille! En tiedä miten olisin eilisestä selvinnyt ilman häntä. Olin niin pohjalla ollut kokopäivän, heti heräämisestä saakka. Toverini sai minuun sentään välillä naurua ja hymyä, vaikka olinkin aikas loppu ja stressaantunut. Ystävä siis juuri oikeaan aikaan hädän hetkellä.

Tänään tulikin nukuttua pitkään, univelkojen takia ja suunnattua aerolle, vaikka tosi vähin energioin edelleen. Saimpahan sen tehtyä ja vielä tarvisia saada itsensä koipitreenin pariin. Boomia kehiin niin eiköhän irtoa!
JA tosiaan käytiin Fitnesstukulla hakemassa uutta EAA:ta, sillä mun vadelman makuinen on niin hirveää, että sitä ei pysty juomaan. Kuitenkin voin todellakin suositella ananaksen makuisena EAA:ta, tälätä merkiltä-->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti