Sivut

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

2 VIIKKOA LAVALLE NOUSUUN

Miten menee, kun loppu häämöttää? Mitä fiiliksiä, ajatuksia ja kommelluksia nyt on sattunut? Meneekö kaikki, kuin tanssi?

Niinpä se aika vaan kuluu ja nyt olisi enään viikko töitä ja sitten koittaakin viimeistelyt ja viikonloppuna kisat! Töitähän mulla oli tälläviikolla enään kaksi ja nyt loppuajan saan vain keskittyä preppiin. Onneksi näin, sillä päivät olivat todella raskaat ja energiat rupeaa olemaan jo ihan kadoksissa. Tässävaiheessa mennään lähinnä tahdonvoimalla ja sisulla eteenpäin. Onneksi ei ole enään paljoa jäljellä, nyt täytyy vain nauttia niin paljon, kuin pystyy.

Tämän viikon pahin päivä oli ehdottomasti perjantai, milloin olin ihan kuollut. Kaiken lisäksi unohdin valmentajan tapaamisen, itkeskelin ympäri päivää ja kaikkialla kesti. Tein kuolemaa WFC:n tiskillä varmaan 2h ja kaupassa meni 40min, vaikka kävin vain salaatti- ja leikkele osastoilla. Tähän varmaan vaikutti sekin, että en ollut koko viikolla nukkunut ja töissä oli ihan hullu kiire. Stockan Hullaritkin olivat vastapäätä. Uni on mulle se kaiken jaksamisen avain ehdottomasti.

Lauantaina olin saanut nukuttua putkeen n. 6h ensimmäistä kertaa viikosta ja väsy painoi edelleen. Aamuaero sujui ihan ok ja kävimme tiimikaverin kanssa tekemässä sen Tampellassa ennen tiimipäivää. Kuitenkin väsy iski tiimipäivässä ja heti lämmittelyliikkeissä meinasin ruveta itkemään sen takia. Onneksi se siitä helpottui, kun pääsimme tekemään toiminnallista teeniä ihanan Mirkan johdolla. Se  oli ihan hurjan hauskaa, vaikka väsytti ihan järjettömästi. Meillä oli oikein kiva päivä yhdessä, mutta varmasti olisi ollut vielä kivempi, jos me kisaajat emme olisi katselleet välillä seiniä. Huomasi todellakin sen, että kellä on energiaa ja kellä ei. Se oli jopa hieman huvittavaakin. Saimme matkaamme Fastilta mahtavan lahjan ja Better Bodiesin tiimivaatteet. Loppupäivästä kävimme Zeya designillä ja mun connarit vaihdettiin kokonaan, sillä toinen alaosasta oli jo poikki. Ajattelimme ottaa varman päälle ja pistimme tavalliset AB connarit ala- ja yläosiin. Mielikin siinä hieman virkistyi. Illalla katsoimme poikaystävän kanssa leffaa ja nukahdin sohvalle varmaankin tunniksi. Menimme kuiteskin ajoissa nukkumaan ja sain vihdoin nukuttua hyvät yöunet! Heräsin 8.30 ja tulin katsomaan lastenohjelmia telkkarista. Ihan huippu aamuja tällaiset ja varsinkin, kun tuli Muumeja. Pakko myöntää, että tuli siinä otettua pienet nokoset aamupalan jälkeenkin vielä.

Nyt sunnuntai päivällä kävimme shoppailemassa Joelin kanssa Koskarissa ja mukaan tarttui ''vahingossa'' parit kengät ja kisakoruja. Pluuus rahaahan meni Body shoppiinkin ja tietenkin ihan huomaamatta... Mieli on pirteä, kun sai vaihtelua ja väsymys helpotti. Toi kelikin on ihan super ihana ja hoen kokoajan siitä kuinka lämmintä ja ihanan keväistä ulkona on. Kohta pääsenkin vielä hetkeksi ainakin nauttimaan, sillä lähden köpöttelemään elämäni ensimmäiseen lpg- hoitoon! Hoito tehdään hoitola Preventiossa, EasyFitin yhteydessä. Jännittää ihan sikkenä. Voin kertoa siitä myöhemmin, kun olen testannut onko siitä apua ja mitä pidin.


Henkilön Maiju Minea Aalto kuva.

Ihanan keväistä sunnuntaita <3:llä Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti