Sivut

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

JAKSAA JAKSAA PAINAA PAINAA

Ajattelin kirjoittaa tällaiset nopean tilapäivityksen, kun on niin hyvä fiilis ja energiaa. Tällähetkellä kello on kuusi ja ajattelin maata sängyssä loppupäivän. LUKSUSTA.


Tämä viikko oli siis jo erilainen, sillä aerobisia vähennettiin todella paljon. Sain tehdä punttitreenit ihan punttina ja ei vitsit, kun nautin. Tämmöstä sen olla pitää, tässä on sitä jujua! Olen saanut aika powerit treenit tehtyä ja taas on ollut paikat treenin jälkeen oikeasti kipeät. Lihoihin siis upposi. Eilen olin kokovatalo hieronnassa, missä lähinnä palauteltiin ja ravisteltiin lihaksia. Siinähän vierähti 1,5h taas nopeeta. Eilen oli sinänsä myös hieman outo päivä, sillä meidän piti poikaystäväni kanssa käydä ostamassa Verkkokaupasta vain matkalaukku.... Mukaan tupsahti jostain kummasta suklaapatukoita! Mut on niin villitetty nyt suklaaseen ja herkkuihin niin ne suorastaan huusi mun nimee. Kävimme myös Cittarissa ja sieltähän niitä eksyi taas muutama matkaan. Koko dieetillä ei ole tehnyt herkkuja mieli, mutta nyt, kun aika rupeaa olemaan käsillä ja muut kisaajat julkaisevat kuvia, linkkejä yms. niin ei niiltä voi välttyä ja se on kohta menoo:D Tosin, vaikka nämä patukat ostinkin ja aijon kakunkin leipoa, haluan pitää rajan ja kohtuuden syömisissäni. Kuka nyt sairaalaan haluaisi joutua vain ruuan takia? Lavan jälkeen ensimmäisenä raikasta mangosmoothiee ja ruissaria!




Tänään oli viimeinen inttervalli tällä dieetillä ja kuvasta voi päätellä mitkä oli fiilikset, aika mahtavat etten sanoisi. Kävin myös lpg-hoidossa uudestaan ja tänään oli sellainen 30min setti alakropalle tiedossa. Nämä kaikki hoidot käyn tosiaan Hoitola Preventiossa ja vielä kertoja olisi jäljellä tulevana sunnuntaina ja ensiviikon keskiviikkona. Voin kyllä todenteolla suositella paikkaa, ammattitaitoista ja osaavaa. Siellä saa todella hyvän rentoutusfiiliksen aikaiseksi. Eetteeristen öljyjen tuoksu jotenkin rentouttaa entisestään mieltä. Ensimmäinen kertahan on 55e/h ja tarjouksiakin saa kysellä! Hoidon jälkeen ihana ystäväni tuli meillä käymään ja ihastelimme mm.suklaapatukoitani. Jep, tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta ihastelimme ja fiilistelimme katselemalla, sekä räpläämällä niitä. Tämähän  on ihan normaalia;) Kaverinikin tosiaan kisaa nyt ja suunnittelmme jo hieman tulevaakin. Pidämme jonain päivänä tyttöjenpäivän ja brunssin jommankumman kotona. Päätimme lähteä kesemmällä myös Tallinnaan pariksi päiväksi. Alkukesästä olisi siis tiedossa todennäköisesti Viron ja Ruotsin reissua.




Loppupäivä meneekin sängyssä makoillessa ja Elisa Viihdettä katsoessa, sillä sain sen kk ilmaiseksi. Keli on ihanan valoisa ja arska pilkottelee, MUTTA ulkona sataa lunta. Parempi siis mennä peiton alle piiloon ja nousta taas, kun on lämmintä ja kevät. Illalla olisi vielä tarkoitus tehdä ihon hoitoa uusilla The Bodyshopin tuotteillani<3




Huomenna olisi sitten vika treeni ja pitkästä aikaa saunan löylyihin. Saan myös ensiviikon viimeistelyohjeet käsiini, jäiks.

Leppoisaa Keskiviikkoa ~ Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti