Sivut

lauantai 1. huhtikuuta 2017

BARBIE- MEIKKIÄ JA BLONDIA

Heissuli,



Keskiviikkona vierailin pitkästä aikaa TIK Salongissa Tiinan hemmoteltavana. Testasimme ensimmäistä kertaa kisameikkiä ja siitä tuli aivan mieletön! Täydelliset överiviuhkat kruunasivat upean meikin. Päädyimme aika tummaan sävyyn, jossa on vivahde rosea. Olen älyttömän tyytyväinen meikkiin ja perjantaina värjäsimme kisahiukset ja nostimme pidennyksiä. Ilme on hieman vaalempi ja raikkaampi. Eihän siihen työstämiseen mennyt, kuin 5h ja meinasin nukahtaa tuoliin moneen otteeseen. Meitsi oli aivan rikki sen istumisen jälkeen. Odotan kuitenkin innolla, että pääsen lavalle näissä täysissä tällingeissä loistamaan. Meikki, hiukset ja biksut on siis check. Muut valmistelut ovat vain maksuja vaille valmiina. Tällä hetkellä en odota mitään niin paljon, kuin kisoja ja, että tämä kisakausi tulisi päätökseen. Kolme viikkoa kaasupohjassa ja sitten katsotaan mihin kunto riittää ja miltä näytetään. Lookista ei ainakaan jää kiinni, se on varma!





Meikkini tehdään laadukkailla Joe Blascon meikeillä. Niissä on älyttömän hyvät pigmentit ja upeat sävyt. Vaikka meikkiä oli naamassa ja paljon, kuitenkaan olo ei tuntunut yhtään raskaalta tai pakkelimaiselta (minä joka inhoan paksuja pakkelikerroksia). Jälki oli myös älyttömän tasaista. Nämä ovat myös vedenkestäviä eli pitäisi kestää myös kova soijaus. Eipä ainakaan naama pääse putoamaan keskenkaiken:D




Meikin sävyt ja tyyli sopii upeisiin biksuihini, jotka teki Zeya design. Sain ne noin viikko sitten valmiina ja niistä tuli myös aivan mielettömät. Blingiä ei todellakaan puutu. En mitenkään usko, että mulla on oikeasti kisabiksut mistä olen monta vuotta jo haaveillut ja tämä käy vain todemmaksi kokoajan. Ihan mieletöntä. Lavalla tullaan rokkaamaan yli karikkoisen matkan, aika siistiä ollut tää preppi kaikkine vaikeuksineen ja onnen hetkineen. Loppuaika itketään, nautitaan, iloitaan ja ennen kaikkea painetaan täysiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti