Sivut

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

FITNESS CLASSIC 2017 osa 1

Matka kohti  Fitness Classicia ja Helsinkiä starttasi Tampereelta perjantai aamuna. Helsinkiin saavuimme hyvissä ajoin, Scandic Parkissa olimme jo yhden maissa. Törmäsimme koko poppoo aulassa ja kirjauduimme sisään. Sen jälkeen suuntasimme huoneisiin, pitkin sokkeloisia käytäviä. Olimme Lotan kanssa samassa kerroksessa melkein vierekkäin. Erittäin hyvä tuuri, sillä meillä oli yhteisiä tavaroita ja saimme hengata yhdessä. Aikakin kului älyttömän nopsaan ja meillä oli hauskaa yhdessä, olin nimittäin yksin iltaan saakka. Kävimme välissä kuitenkin rekkaamassa itsemme ja olin mennyt kasaan 3cm! Uusi pituuteni oli näemmä 165cm ja -168cm sarjaan mentiin. Bikustkin meni onneksi läpi. Siitä livuimme takaisin hotlalle ja poikaystäväni saapui illalla, juuri ennen nukkumaan menoa.



Nukuin yöni melko hyvin ja aamulla kello pirisi 5.50. Lähdin suoraan Tiinalle meikattavaksi muutaman kerroksen ylöspäin. Meikkaus ei mennyt ihan nappiin ja aika meni todella tiukille, sillä olo oli niin jäätävä. Meinasin pyörtyillä vähän väliä ja löysin itseni aina lattialta makaamasta. Tiina joutuikin meikkamaan mua välillä lattialta käsin. Meidän täytyi jo porukalla lähteä 7 maissa väriin.


Hurautimme läheiselle hotellille väriin ja sekin oli aika mielenkiintoinen kokemus. Vaatteet veks ja seisoskelemaan koppiin, missä sua spreijattiin ruskeaksi. Sen jälkeen seisoimme tuulettimen edessä suihkumyssyt päässä, kaikki naiset rivissä ja vedimme pingviinitanssia. Väri kuivahti n. tunnissa ja lähdimme takaisin hotlalle, missä Tiina laittoi meikin loppuun ja hiukset. Meillä tuli niin kiire, että hiusten laittoon jäi vaivaiset 25min. Eipä siinä muu auttanut, kuin antaa lookin olla sellainen mikä se oli ja lähteä painamaan kohti Kultsaa. Olisin halunnut, että meikkiä oltaisiin hieman fixattu vielä, mutta ei ollut aikaa niin annoin asian vain olla, ettei se jäisi vaivaamaan mieltä.




Pääsimme Kultsalle ajoissa, liiankin ajoissa.. Takahuoneisiin pääsi nimittäin vasta tuntia aikaisemmin ja me olimme noin 40min etuajassa. Aika kului kuitenkin aika nopeaan odotellessa ja saimme hyvät paikat huoneesta. Kuulimme, että tiimikaverimme Jesse oli sijoittunut jr. men's physiquessa SM. 3.!!! Ihan huikeeta ja ekat kisat vielä! Siihen me tytöt sitten leiriydyimme ja kintut kohti kattoa. Mulla oli värissä jäänyt reiteen pari vaaleaa kohtaa, mitä yritimme korjata, mutta lopputuloksena oli kaamea tumma läntti reidessä. Kaiken lisäksi olin unohtanut kisakorutkin hotelliin. Paniikissa rupesin soittelemaan, että voisiko joku tuoda ne ja poikaystävänihän lähti niitä loppujen lopuksi tuomaan taksilla. Ei siis mennyt ihan kuin strömsöössä. Viimein sain korut, rupesimme pumppailemaan ja valmistautumaan kisaan, sekä saimme kilpailijanumerot. Olin toivonut, etten joutuisi katsomosta katsottuna oikeaan reunaan tai olisi ainakaan ensimmäisenä menossa lavalle. No, mutta tottakai molemmat meni nappiin! Olin ensimmäinen ja oikeassa reunassa;D Sydän pamppaili, mutta fiilis oli todella hyvä. Tyttöjä rupesi tulemaan lavalta pois ja tiesin, että se olisi menoa nyt. Astelin itsevarmana ja onnellisena lavalle. En voinut lopettaa hymyilemistä missään kohtaa. Hymyilin täyttä hymyä hammasrivi paistaen, olin niiin super fiiliksissä. Pää tyhjeni tietyissä kohtia jännityksestä ja aika lavalla meni ihan hujauksessa. Tiesin heti, että haluan nousta huomenna lavalle uudestaa.

Siitä päivä jatkuikin hotellilla, leväten ja hieman syöden, kohti seuraavaa päivää.



Kuntohan ei ollut tarpeeksi kireä, sen tiesin jo alussa. Minulle oli vain tärkeää päästä edes kuntoon, millä kehtaa lavalle astella. Loppujenlopuksi olin SM 9. Ei sitä mitä kuitenkaan edes odotin, mutta en sentään viimeinen ollut. Täytin kaikki toiveeni mitä tältä matkalta pystyin saamaan, paitsi pytty jäi saavuttamatta. Tottakai olen pettynyt tiettyihin asioihin, mutta niitä parannetaan ensikerraksi. Haluan ehdottomasti pytyn ja uskon, että se on mahdollista, kunhan saan itseni ensikerralla kireämmäksi ja nythän me tiedetään mikä kropalle toimii.

Seuraavissa postauksissa kerron sunnuntaista, kiitän erikseen ihmisiä, jotka on ollut mukana ja enemmän kisojen jälkeisistä fiiliksistä--->

~ Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti