Sivut

perjantai 18. marraskuuta 2016

FLUNSSAA


Keskiviikko iltana, kun menin nukkumaan, kurkussa oli hieman outo tunne. Toivoin, että en tulisi yönaikana kipeäksi. Nukuin todella huonosti ja menin aamulla kampaajalle.  Kuitenkaan aamulla olo ei ollu hirveän paha, hieman tukkoinen. Pävän aikana olo kuitenkin paheni ja flunssa siis iski.  Koko alkusyksyn olen ihmetellyt, kun en ole sairastellut, vaikka muhun iskee aina kaikki taudit mikkä jyllää. Tää oli kuitenkin viimeinen mahdollinen aika tulla kipeäksi, parempi nyt kuin myöhemmin. Aivastuksia riittää ja nenä vuotaa. Musta tuntuu muutenkin huonovointiselta ja ruokahalukin on osittain lähtenyt. Eilen joinkin aikalailla vihreää teetä inkiväärimehulla ja söin vitamiineja. Nyt vain villasukat jalkaan ja jalat kattoa kohden, sekä Netflix päälle ja nenäliinakasa viekkuun.

Kävin myös Fitnesstukun liikkeessä hakemassa täytettä vitskuvarastoihini ja ostin Supermassin intrazonea, persikka jääteen makuisena. Vähän jännittää miltä se tulee maistumaan, mutta uskon, että se voisi olla parempaa kuin vesimeloni. Vesimelonin maku varsinkaan teennäisenä, ei oikein ole mieleeni.  Kirjoitan myös siitä lisää myöhemmin, kun olen päässyt testailemaan. Mukaani tarttui myös kilon pönikkä maapähkinävoita. Sitä maistoin heti ja koostumukselta ja maulta se ei ollut niin hyvää kuin aiemmat kauppojen versiot. Pistin purkin kuitenkin jääkaappiin, jospa se siitä kiinteytyisi ja paranisi. Pistän muutenkin aina purkit kylmään, koska mikään tuotteista ei ole hyvää huoneenlämpöisenä. Saa nähdä kauanko toi pönikkä tulee mahtumaan tonne jääkaappiin, kun rupean täyttämään sitä kaikenmaailman kipoilla ja purnukoilla.



Haluaisin hirveästi myös kuvailla uusia tuotteitani ja juttuja, mutta päivät ovat niin harmaita, että kuvat olisivat todella huonoja. Varsinkin, kun kuvaan rikkinäisellä puhelimellani, enkä osaa edes käyttää hienoja kuvanmuokkaus ohjelmia.

Niin ja piti vielä mainita, että Fitnesstukullahan on vielä tämän viikon ajan  ilmainen kuljetus, kannattaa käydä siis tilailemassa http://www.fitnesstukku.fi/ 

Nyt täytyy vain toivoa, että parantuisin maanantaihin mennessä. Tää viikonloppu meneekin vain syöden ja herkutellen, jos vain maistan ja pystyn syömään. Tänään sain vihdoin tietää, että musta tuli ylioppilas!!! Juhlat ja lakitus ovat  2.12. niinpä tässä tulee pieni hoppu. Emme ole järjestelleet vielä yhtään mitään. Mekkokin puuttuu vielä. Täytyy vain pistää tuli hännän alle ja lähteä ensi viikonloppuna metsästämään vaatteita, kun olisi aikaa. Haluaisin ehkä tummansinisen, valkoisen tai mustan mekon. Tyyliltään saisi olla hieman leveämpihelmainen, mikä istuu kuitenkin hyvin. Ehkä ei ihan kotelomekon tapaista kuitenkaan vielä tällä kunnolla:D Haluaisin myös, että mekossa olisi jokin kiva yksityiskohta, esim. pitsiä.




Odotan jo, että pääsen pihvin ja kiinalaisen kimppuun. Ehdottomasti tulen syömään myös Omar munkkia ja leivon oreokakun! Tää viikonloppu on omistettu vain meille<3 (sunnuntaina kuitenkin menemme käymään serkkuni lapsen ristiäisissä)

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti