Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2016

YHTEISTYÖTÄ&HIUSJUTTUJA


Kävin maanantaina moikkaamassa Tiinaa TIK Salongissa. Tiina on avannut upean liikkeensä osoitteeseen Näsilinnankatu 24, 33210 Tampere. Salonki tarjoaa, vaikka mitä laadukkaita merkkejä, sekä osaamista. Saatavilla on mm. ihania Darphin kasvohoitoja, ripsienpidennyksiä, meikkausta, KEVIN.MURPHYN  ja Kardashian beauty hairin hiustenhoito tuotteet... Sovittiin samantien aika, tämän viikon perjantaille, koska hiukseni olivat niin huonossa kunnossa ja kaipasivat uutta ilmettä. Olen tänävuonna käynyt ehkä kaksi kertaa kampaajalla, niinpä nyt oli korkea aika mennä uudestaan. Olen todella huono hoitamaan hiuksia ja ne ovat myös hyvin usein kiinni, siksi en ole oikein jaksanut välittää. Nyt kuitenkin haluan saada ne voimaan hyvin ja kasvamaan pidemmiksi. Täytyy siis ruveta panostamaan näihin hiuksiin. Sainkin Tiinalta hyvin hoitavan hoitoaineen ja shamppoon, söpöissä vaaleanpunaisissa, matkakokoisissa pakkauksissa.

Minulla on myös ilo ilmoittaa, että olen saanut ensimmäisen yhteistyökumppanini TIK Salongista!


Aikani oli 10 ja pääsin lähtemään siinä lähempänä puolta 2. Aika kului kuin siivillä, sillä juttua riitti ja hauskaa oli. Tiina on hyvin ammattitaitoinen ja mahtava asiakaspalvelija. Hymyä ja positiivista energiaa riittää! Salonkikin on oikein viihtyisä ja ihanan valoisa. Huomaa, että tiloihin on panostettu ja nähty paljon vaivaa. Voisin kuvitella, että oma salonkini näyttäisi tältä (jos olisi), siksi paikka tuntui oikein kotoisalta ja viihtyisältä.

Mikä parasta, kaikilla salikorteilla saa normaalihintaisista palveluista -10% ja varatessasi uuden ajan palvelun yhteydessä, saat siitäkin -10%!! 


KEVIN.MURPHY

Tuotteet ovat luonnollisia, eivätkä sisällä sulffaatteja tai parabeenejä. Niissä on hoitavia vaikutuksia sillä ne sisältävät mm. eetteerisiä öljyä, kasviuutteita ja luonollisia antioksidantteja. Ne ovat siis luntoystävällinen valinta, laadusta tinkimättä! Mielestäni hiuksiin jä ihana tunne ja kiilto. Seuraavaksi testaan shamppoota ja hoitoainetta, mitkä ostin. Uskon ainakin, että ne toimivat ja saavat hiukset pysymään hyvässä kunnossa pidempään, luotto on ainakin kova.Enään tarvitsee vain pistää tuotteet testiin niin voi sanoa lopullisen mielipiteen.


 KARDASHIAN BEAUTY HAIR

Nämäkin upeat hiustuotteet löydät TIK Salongin valikoimasta. Suosittu tuotesarja on näyttävän näköisissä pulloissa ja sisältävät myös laatua. Itse sain testata hiuskiinnettä, joka sisälsi lämpösuojan. Hiukset eivät jääneet tahmaisiksi ja niitä pystyi vielä suihkuttamisen jälkeen muotoilemaankin, ennen kuin lakka jämähti. Lakkaa voi suositella myös niille, jotka kihartavat hiuksiaan useammin. Hiukset voidaan huoletta kihartaa lakan laiton jälkeen. Itse harvoin enään laitan hiuksia raudoilla yms. mutta tämä on ehdottomasti tulossa heti seuraavaksi käyttööni. Koostumus nimittäin oli älyttömän hyvä ja miellyttävä. Tuoksukaan ei ollut pistävä/voimakas vaan mielestäni oikein hyvä.


 Pituutta lähti hieman, mutta lopputulos on paljon parempi. Enään ei vaivaa edes kammottava, pidempi tupsu hiuksissa, kun ne ovat kiinni.  Hiuksista tehtiin kylmemmän sävyiset ja raidoitettiin. Niihin laitettiin myös KORJAAVA HOITO. Hiukseni olivat sen verran haaroittuneet ja kuivat niin tämä oli ihan ehdoton. Nyt hiukseni ovat ihanan kiiltävät, eloisat ja terveemmän tuntuiset. Ehkä olisi aika panostaa myös juuri näihin kunnollisiin tuotteisiin. Olisihan se kiva, että näyttäisi edes  perus siistiltä töissä. Hiukset luovat kuitenkin iso osan ulkonäöstä ja ensivaikutelmasta. Mulla panostus ei riitä edes meikkaamiseen niin onhan se ihan kiva jos hiukset ovat hyvän näköiset.




 Kaikki TIK Salongin hinnastot ja palvelut näet täältä . Käykää myös tykkäämässä Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa!
Marraskuun lopussa on tulossa myös kauneuskirurgiaan liittyvä ilta, yhteistyössä Tiina Jylhän kanssa. Ilta on ilmainen ja kaverit saa ottaa mukaan. Tulkaa ihmeessä kuuntelemaan ja katselemaan jos vähänkin kiinnostaa tai jokin asia mietityttää!  Tarkemmat tiedot tapahtumasta täältä.

- Henna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti