Sivut

torstai 24. marraskuuta 2016

MITÄ KUULUU, KUKKULUURUU

Viikonloppu on mennyt jo ohi ja niin on herkuttelutkin. Viikonloppuna tuli lähinnä vain maattua sohvalla, mässyttäen  ja niistäen. Olo on edelleen hyvin nesteinen ja turvonnut. Onneksi se tulee pian lähtemään. Kuitenkin näitä herkkuja tulee varmasti ikävä<3



Kävimme lauantaina Ravintolamaailmassa moikkaamassa muutamia kavereita. Lähdimme aika pikaiseen, kun ajattelimme, että tulemme kotiin jo joskus 1 aikaan. Olin myös ihan varma ettei siellä ole ketään. Siksipä laitoin vain ihan perus tylsät vaatteet. Mulla, kun on tapana yleinsä panostaa niinä hetkinä, kun lähden tollasiin paikkoihin, muuten ei ole niin väliä. Toisin kävi ja siellä oli hirveät jonot ja talo täynnä ihmisiä. Siinä tuli jonossa tuskailtua, kun laitoin vain mustan pitkähihasen ''pienentämään'' mun ähkyä vatsaa. Hiuksetkin olivat tosiaan likaiset, kuivashamppoolla hieman pelastetut. Pääsimme sisään ja tajusin, että siellä oli Kuben keikka. Hänen musiikistaan en oikein välitä, niinpä menimme yläkertaan istuskelemaan. Illan aikana tutustuin pariin tyttöön, jotka olivat porukassamme. Ilta oli siis loppujen lopuksi todella hauska ja lähdin tanssilattiallekkin moneen otteeseen. Kipeyskään ei tuntunut enään, kun oli niin hauskaa, myös hieman epäsiisti fiilis unohtui.






Lauantain ja sunnuntain aikana kävimme Napolissa, American dinnerissä ja kiinalaisessa. Tai no oikeastaan otin kiinalaisesta vain mukaan. Sieltä otin curry kanaa, joka on ihan mun lempparia ja kanaa ja ananasta. Napolissa söin pitkään haaveilemaani kinkku-pekoni-herkkusieni pastaa ja American dinnerissä chevre kanan tyylisen annoksen. Kotona teimme lauantaina myös natchoja. Alhaalla on kuva tekemästäni annoksesta. Karkkia meni viikonlopun aikana varmaankin kilo ja siihen lisäksi riisipuuroa, joulutorttuja, pullaa, mango raejuustoa (ihan sairaan hyvää, kannattaa maistaa) ja kakkua! 




Valmistuin myös ylioppilaaksi, vaikkakin rimaa hipoen! Tarjosin itselleni siis kakkua ja poikaystäväni lounaan. Tämä viikonloppu oli yhtä juhlaa.

Nyt on siis dieetin DAY 4! Olin tänään ensimmäistä kertaa treenaamassa kunnolla. Eilen oli jo parempi olo, mutta päätin tehdä treenin todella kevyenä. Tänään tuli aerobista 60min + salit. Kävin päivällä moikkaamassa porukoita ja samalla ajelin Nokian Liikuntamaailmalle. Ajattelin, että voisin mennä hieman huoltamaan kehoa ja muutenkin mulla on ollut ikävä Liikkamaailmalla treenaamista. Nyt oli siis keksittävä syy päästä sinne, vaikka päivän treenit olivatkin jo pulkassa. Treenaan siellä ainakin tammikuun loppuun saakka. Tänään  Liikkamaailmalla poseerasin n.20min, minkä jälkeen menin venyttelemään, hierontatuoliin ja infrapunasaunaan. Liikuntamaailmalla on muutenkin todella ihana ja avulias henkilökunta. Toivoin, että olisin myös nähnyt vanhoja treenituttuja, mutta ei. Ehkä sitten ensikerralla tulee joku vastaan. Kerkesin siis treenaamaan siellä n. puoli vuotta ja silti tutustuin muutamiin ja useat moikkaili. Missään muualla salilla ei ihan näin tuttavallista porukkaa ole ollut. Sempä takia siellä on todella kotoisaa ja mukavaa treenata. Huippua on myös uudet laitteet ja hieman uusittu ulkonäkö. I LOVE IT!



WFC on myös todella kiva treenata, mutta ei ehkä ole niin viihtyisä. Olenkin ehkä tottunut hieman kotoisimpiin ja pienempiin saleihin. Kaipaan myös tilaa treenata, ärsyttävintä on joutua odottelemaan jokaiseen laitteeseen. Varsinkin supereita ja triploja on mahdotonta tehdä  jos satut juuri sopivaan aikaan. Isoin miinus on tuulettimet mitkä puhaltavat aika voimakkaasti päin ja aukioloajat. Muuten olen pitänyt uudesta kotisalistani.

Lauantaina mulla tulee olemaan kuvaukset ja kampaaja jo aamulla 9.00! Tarkoituksena olisi ottaa ulkona kuvia, mikä hermostuttaa hirveästi. En todellakaan halua, että tauti palaa takaisin. Huomenna kuitenkin täytyy nukkua pitkään lämpöisten vällyjen välissä ja mennä tekemään treenit normaalisti. Lauantaina herääminen tulee olemaan jo 7.00. Ei todellakaan normaalia mulle, herään jopa 9.00 vain jos on pakko. Nyt vaan äkkiä nukkumaan vielä, kun uni tulee, hyvää yötä!

-henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti